🎉 Spustili jsme náš nový plugin pro WordPress! Stáhnout nyní

14 způsobů, jak do roku 2023 zvýšit návštěvnost webových stránek: SEO, překlady a mnoho dalšího

Hledáte větší návštěvnost webových stránek v roce 2023? Bez ohledu na to, v jakém oboru podnikáte, větší návštěvnost webových stránek může znamenat jen dobré věci. Větší návštěvnost znamená více kontaktů a více kontaktů znamená více prodejů. Ale jak vlastně postupovat při zvyšování návštěvnosti webových stránek? V tomto článku se s vámi podělíme o 14 nejlepších způsobů, jak získat větší návštěvnost webových stránek, od SEO po překlady a další.

1. Průzkum klíčových slov, pokud možno i v mezinárodním měřítku

Pokud chcete zvýšit návštěvnost svých webových stránek, musíte se ujistit, že se zaměřujete na správná klíčová slova. Proveďte rozsáhlý průzkum a zjistěte, která klíčová slova jsou pro vaše podnikání nejrelevantnější a na která se můžete reálně umístit. Jakmile to zjistíte, můžete své webové stránky a obsah optimalizovat pro tato klíčová slova. Bez tohoto průzkumu totiž vytváříte obsah náhodně a s mnohem menší šancí na úspěch.

2. Meta-tituly SEO

Meta názvy vašich webových stránek jsou jedním z nejdůležitějších prvků SEO. Ujistěte se, že jsou optimalizovány pro vaše cílová klíčová slova a přesně odrážejí obsah vašich webových stránek.

3. Použijte pluginy, jako je například Yoast.

Existuje řada pluginů SEO, které vám pomohou optimalizovat vaše webové stránky pro vyhledávače. Například Yoast je populární volbou pro WordPress a je zdarma.

4. Duplikovat obsah svých webových stránek v jiných jazycích

Pokud chcete oslovit globální publikum, musíte se ujistit, že je obsah vašich webových stránek dostupný v dalších jazycích. Jednoduchým a efektivním způsobem je použití nástroje, jako je Clonable, který umožňuje duplikovat obsah a vytvářet verze v jiných jazycích a zemích.

5. Psaní příspěvků pro hosty

Blogování pro hosty je skvělý způsob, jak zviditelnit své webové stránky a navázat vztahy s dalšími blogery ve vašem oboru. Oslovte jiné blogery z vašeho oboru a zjistěte, zda by měli zájem o zveřejnění vašeho příspěvku jako hosta.

6. Vytvoření užitečného nástroje nebo obsahu

Pokud chcete, aby se lidé na vaše webové stránky vraceli, musíte jim k tomu dát důvod. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je vytvořit užitečný nástroj nebo obsah, který mohou používat. Pokud jste například webový designér, můžete si vytvořit bezplatnou šablonu webového designu.

7. Odesílání tiskových zpráv

Pokud máte obsah, který stojí za to zveřejnit, pošlete ho na stránky s tiskovými zprávami, jako je PRWeb. To může zvýšit viditelnost vašich webových stránek a vaší firmy.

8. Vytvoření interních odkazů

Jedním ze způsobů, jak udržet lidi na webu déle, je vytvořit interní odkazy mezi stránkami webu. Mohou tak snadno přecházet z jedné stránky na druhou, aniž by museli opustit váš web. Kromě toho to ocení i Google a zvýší to vaše pozice ve vyhledávačích.

9. Změna záhlaví a nadpisů

Pokud chcete zvýšit návštěvnost svých webových stránek, ujistěte se alespoň, že jsou jejich nadpisy a názvy optimalizovány pro vyhledávače. To zahrnuje používání nadpisů a popisů bohatých na klíčová slova. Tyto nadpisy spolu s meta nadpisy jsou z velké části zodpovědné za vaše

10. Používejte sociální média

Sociální média jsou skvělým způsobem, jak zvýšit návštěvnost webových stránek. Vytvořte si profily na oblíbených sociálních sítích a sdílejte obsah svých webových stránek se svými sledujícími.

11. Reklama

Dalším skvělým způsobem, jak zvýšit návštěvnost webových stránek, je reklama. K oslovení širšího publika můžete použít službu AdWords nebo jiné placené reklamní platformy.

12. Odesílejte své webové stránky do adresářů

Odesláním svých webových stránek do online katalogů můžete zvýšit své hodnocení v Googlu a zvýšit návštěvnost.

13. Vytvoření blogu

Blog je skvělý způsob, jak udržet lidi, kteří se vracejí na vaše webové stránky. Dbejte na to, abyste ji pravidelně aktualizovali čerstvým a originálním obsahem.

14. Použijte Google Analytics nebo jiný statistický nástroj

Google Analytics je bezplatný nástroj, který umožňuje sledovat návštěvnost vašich webových stránek. Jedná se o cenný zdroj informací, pokud chcete zjistit, jak se vaše návštěvnost mění v čase.

To jsou jen některé z nejlepších způsobů, jak v roce 2023 zvýšit návštěvnost webových stránek. Pomocí těchto tipů můžete zvýšit návštěvnost svých webových stránek a získat více kontaktů a prodejů.

Přeložte své webové stránky a získejte větší návštěvnost?

Clonable je jedním z nejlepších způsobů, jak snadno přeložit a internacionalizovat vaše webové stránky. A díky tomu můžete snadno a rychle získat větší návštěvnost webových stránek. Pomocí našeho jednoduchého a intuitivního softwaru pro překlad webových stránek můžete během několika sekund přeložit jakékoli stávající webové stránky a blog. Namísto budování zcela nových webových stránek, přenášení veškerého obsahu, jeho případného překladu a udržování dvou webů, budete mít s Clonable zahraniční web během 5 minut. Protože se jedná o živou kopii, změny na původním webu se automaticky provedou (a přeloží) na klonovaném webu. Úpravy existujících stránek se překládají automaticky.

A co vy? Pokud byste si také rádi nechali přeložit své webové stránky, kontaktujte náš tým Clonable. Rádi vám pomůžeme najít nejlepší možné řešení pro vaše potřeby.

Máte ještě otázky?

Pak vyplňte níže uvedený formulář.

Související blogy: