🎉 Spustili jsme náš nový plugin pro WordPress! Stáhnout nyní

7 důvodů, proč přeložit své webové stránky do španělštiny: argumenty pro španělsky psaný obsah

Pokud máte webové stránky nebo online firmu, možná přemýšlíte, zda se vyplatí překládat obsah do španělštiny. Koneckonců španělština je jedním z nejrozšířenějších jazyků na světě a mluví jí přibližně 400 milionů rodilých mluvčích.

Existuje mnoho dobrých důvodů, proč přeložit své webové stránky do španělštiny. Zde je sedm nejpřesvědčivějších z nich:

1. Oslovení širšího publika

Pokud chcete svými webovými stránkami nebo online podnikáním oslovit širší publikum, je překlad obsahu do španělštiny skvělým způsobem, jak toho dosáhnout. Španělština je druhým nejoblíbenějším jazykem na internetu, hovoří jí přibližně 5 % světových uživatelů internetu. To znamená, že existuje obrovský potenciál pro španělsky psaný obsah.

2. Zlepšete své pozice ve vyhledávačích

Pokud chcete zlepšit hodnocení svých webových stránek ve vyhledávačích, může vám pomoci překlad obsahu do španělštiny. Španělština je důležitým jazykem používaným vyhledávači, jako je Google, takže vytváření obsahu ve španělštině vám může přinést zvýšení výsledků vyhledávání.

3. Spojení se španělsky mluvícími zákazníky

Pokud se zaměřujete na španělsky mluvící zákazníky nebo uživatele, překlad obsahu do španělštiny vám pomůže navázat s nimi hlubší kontakt. Budou lépe rozumět vašemu obsahu a budou se cítit více spjatí s vaší značkou.

4. Zvyšte svou důvěryhodnost

Přeložením obsahu do španělštiny dáte najevo, že vám jde o oslovení španělsky mluvícího publika. To může zvýšit vaši důvěryhodnost a pomoci vám vybudovat si důvěru u potenciálních zákazníků.

5. Odlište se od konkurence

Pokud působíte na konkurenčním trhu, překlad obsahu do španělštiny vám pomůže odlišit se od konkurence. Vzhledem k tomu, že o pozornost na internetu soupeří tolik firem, může být odlišení se od ostatních velkou výhodou.

6. Oslovení španělsky mluvících trhů

Pokud chcete rozšířit své podnikání na španělsky mluvící trhy, je překlad obsahu do španělštiny nutností. Pro efektivní oslovení těchto trhů je třeba vytvořit obsah ve španělštině.

7. Zpříjemněte své webové stránky pro uživatele

Zpřístupnění webových stránek ve více jazycích je uživatelsky přívětivější a přístupnější pro větší počet lidí. To vám pomůže přilákat více návštěvníků a udržet je na webu déle.To jsou jen některé z mnoha dobrých důvodů, proč přeložit své webové stránky do španělštiny. Pokud provozujete webové stránky nebo online podnikání, může být španělsky psaný obsah cenným doplňkem vašich stránek.

Země, kde španělsky mluví velká část obyvatelstva:

1. Spojené státy americké

Věděli jste, že až 53 milionů Američanů mluví doma španělsky? Země je tak po Mexiku druhou zemí s největší koncentrací španělsky mluvících obyvatel na světě. A to ani nepočítáme karibský ostrov Portoriko - území závislé na USA, kde žijí další tři miliony španělsky mluvících lidí.

2. Belize

Ačkoli je v této zemi Britského společenství národů úředním jazykem angličtina, přibližně polovina obyvatel má za svůj mateřský jazyk španělštinu. Stejně jako v ostatních zemích Střední Ameriky si i zde můžete objednat cervezu (pivo) ve španělštině.

Máte ještě otázky?

Pak vyplňte níže uvedený formulář.

Související blogy: