🎉 Spustili jsme náš nový plugin pro WordPress! Stáhnout nyní

Proč rozšiřovat své webové stránky nebo internetový obchod do zahraničí?

Váháte, zda se svými stránkami expandovat do zahraničí? V tomto příspěvku se dočtete o mnoha výhodách, které vám expanze může nabídnout. Díky stále rostoucímu mezinárodnímu trhu elektronického obchodování se nizozemským internetovým obchodům nabízí mnoho příležitostí, protože Evropané nakupují stále více a více přeshraniční.

Před výběrem je důležité pochopit nákupní chování zahraničních zákazníků. Společnost PostNL se každoročně účastní průzkumu mezi zákazníky přeshraničního elektronického obchodu, který provádí Mezinárodní poštovní spolupráce (IPC). Z něj vyplývají zajímavá čísla o evropském zákazníkovi nakupujícím online. 13 % návštěvníků nizozemských internetových obchodů pochází ze zahraničí. Očekává se, že tento růst bude pokračovat: za 10 let budou zákony a předpisy mnohem více harmonizovány a zaměřeny na přeshraniční obchod, takže objednání něčeho v zahraničí bude ještě snazší a rychlejší. Proto se rozhodně vyplatí udělat krok a prodávat se svým internetovým obchodem v zahraničí. Toho lze samozřejmě dosáhnout tak, že si najmete překladatele, necháte si přeložit veškerý obsah, umístíte jej na nově vytvořenou stránku a při každém přidání nového obsahu ji přeložíte. Clonable však nabízí levnější a rychlejší cestu!

Výhody Clonable

Klonováním webu Clonable můžete v krátké době vstoupit na mezinárodní trh. Namísto najímání překladatele, překládání veškerého obsahu a vytváření nových webových stránek vám Clonable poskytne nové, přeložené webové stránky během několika minut. Jaký význam má přeložený web na adrese Clonable?

  • Spotřebitelé raději nakupují ve svém jazyce
  • Zákazníkům z kterékoli země můžete poskytnout skvělou zákaznickou zkušenost na míru.
  • Budete mít možnost prodávat své výrobky na širším mezinárodním trhu.
  • Budete lépe nalezeni ve vyhledávačích(SEO).
  • Efektivnější kampaně a reklamy v zahraničí

Pouhým klonováním webu toho nedosáhnete. Je třeba vzít v úvahu důležité věci. Jen v EU je 27 zemí: každá má svá vlastní pravidla a preference. Je proto důležité seznámit se se zemí, kterou chcete oslovit. Které platební metody jsou preferovány? Co je preferováno z hlediska doručení? Přečtěte si o jednotlivých zemích a na co si dát pozor ZDE .

Máte ještě otázky?

Pak vyplňte níže uvedený formulář.

Související blogy: