🎉 Spustili jsme náš nový plugin pro WordPress! Stáhnout nyní

6 důvodů, proč byste měli přeložit své webové stránky do němčiny

S rostoucím propojením světa se společnosti musí přizpůsobit, aby se mohly spojit s novými trhy a vyhnout se konkurenci na domácím trhu. Jedním ze způsobů, jak toho dosáhnout, je přeložit své webové stránky do různých jazyků. Němčinou mluví více než 120 milionů lidí na celém světě a je úředním jazykem v České republice. Německo, Rakousko a Švýcarsko.

Zde je 6 důvodů, proč byste měli přeložit své webové stránky do němčiny:

1. Přilákat německy mluvící zákazníky

Pokud chcete oslovit německy mluvící zákazníky, musíte mít webové stránky v jejich jazyce. Studie společnosti Common Sense Advisory zjistila, že 75 % spotřebitelů si s větší pravděpodobností koupí produkt, pokud jsou informace o něm k dispozici v jejich rodném jazyce.

2. Rozšiřte svůj globální dosah

Překladem svých webových stránek do němčiny můžete oslovit větší globální publikum. To vám může pomoci rozšířit vaše podnikání a oslovit nové trhy.

2. Rozšiřte svůj globální dosah

Překladem svých webových stránek do němčiny můžete oslovit větší globální publikum. To vám může pomoci rozšířit vaše podnikání a oslovit nové trhy.

3. Zlepšení optimalizace pro vyhledávače

Pokud chcete, aby se vaše webové stránky dobře umístily v německých vyhledávačích, musíte mít německý obsah. Vyhledávače totiž používají jazyk webových stránek k určení jejich relevance pro uživatele.

4. Vytvoření profesionálnějšího image

Webové stránky dostupné ve více jazycích ukazují, že jste profesionální a globální společnost. To může pomoci zlepšit vaši image a pověst.

5. Zlepšení spokojenosti zákazníků

Překladem webových stránek do rodného jazyka zákazníků zajistíte, že poskytované informace budou lépe srozumitelné. To může vést k větší spokojenosti a loajalitě vašich zákazníků. Pokud budou lidé rozumět informacím, které dostanou v jazyce, který ovládají, budou se cítit s vaší společností a vaší nabídkou více sžití. Budou se cítit pohodlněji při kladení otázek a řešení problémů, protože rozumí jazyku webových stránek. Díky tomu se budou cítit také více angažovaní ve vztahu k vaší společnosti, což zvýší pravděpodobnost, že se k vám budou vracet pro další produkty nebo služby. To může vést k větší spokojenosti a loajalitě vašich zákazníků.

6. Snížení nákladů na podporu

Překladem webových stránek do němčiny můžete snížit náklady na podporu. Je to proto, že pokud jsou vaše webové stránky v jejich rodném jazyce, můžete svým zákazníkům pomáhat efektivněji. Zákazníci se navíc budou cítit pohodlněji při kladení otázek a řešení problémů, pokud budou rozumět jazyku webových stránek. Překladem webových stránek do němčiny také zvýšíte šanci, že si němečtí zákazníci zakoupí vaše produkty nebo služby, protože se budou cítit více zaujati vaší společností a vaší nabídkou. To může vést ke zvýšení prodeje a větší spokojenosti zákazníků.

Máte ještě otázky?

Pak vyplňte níže uvedený formulář.

Související blogy: