🎉 Spustili jsme náš nový plugin pro WordPress! Stáhnout nyní

Švýcarsko a elektronický obchod: proč tam překlady hrají velkou roli

Švýcarsko je malá země se čtyřmi úředními jazyky, což z ní činí jedinečný a náročný trh pro elektronické obchodování. V posledních letech se švýcarské prostředí elektronického obchodování výrazně rozrostlo a očekává se, že do roku 2022 přesáhnou online tržby 13 miliard švýcarských franků.

Zákazník

Význam překladů v prostředí švýcarského elektronického obchodu nelze přeceňovat. Nejenže pomáhají společnostem oslovit širší publikum, ale také pomáhají budovat důvěru a důvěryhodnost u zákazníků. Zákazníci častěji nakupují u společnosti, která poskytuje informace v jejich rodném jazyce, protože to ukazuje, že si společnost váží jejich potřeb a je ochotna udělat něco navíc, aby jim poskytla individuální zážitek.

Jazyky

Jednou z největších výzev pro společnosti provozující e-commerce ve Švýcarsku je nutnost nabízet obsah ve více jazycích. Švýcarsko, které má něco přes 8 milionů obyvatel, má čtyři úřední jazyky: němčinu, francouzštinu, italštinu a románštinu. To znamená, že společnosti zabývající se elektronickým obchodováním musí nabízet své webové stránky, popisy produktů a další obsah ve více jazycích, aby oslovily celý švýcarský trh. Zde se hodí kvalitní překlad. Clonable vám může pomoci. Přeložíme stránky pro vaše zákazníky, takže se nebudete muset potýkat se zákazníky, kteří vašim webovým stránkám nerozumí.

SEO

Nabídka obsahu ve více jazycích navíc může pomoci zlepšit optimalizaci pro vyhledávače(SEO) a zvýšit viditelnost společnosti na internetu. Vyhledávače, jako je Google, dávají přednost webovým stránkám, které nabízejí obsah ve více jazycích, protože to naznačuje, že stránky jsou relevantní pro širší publikum. To může pomoci zvýšit návštěvnost webových stránek společnosti a v konečném důsledku vést k vyššímu prodeji.

Švýcarské prostředí elektronického obchodu je zkrátka jedinečné a náročné kvůli vícejazyčnému obyvatelstvu země. Nabídka obsahu ve více jazycích je pro společnosti provozující e-commerce ve Švýcarsku zásadní, protože pomáhá oslovit širší publikum, budovat důvěru zákazníků a zlepšovat SEO.

Máte ještě otázky?

Pak vyplňte níže uvedený formulář.

Související blogy: